Marit Goetjaer - Auteur

Marit is altijd vrolijk en enthousiast en heeft een belachelijk grote passie voor theater en musical.In 2018 is zij afgestudeerd als theatermaker aan de HKU. Nu geeft zij les op verschillende jeugdtheaterscholen, regisseert zij volwassen (musical)groepen en maakt en speelt ze o.a. bij haar collectief Maer Theatermakers.

Pepijn Jehee - Auteur

Pepijn is afgestudeerd aan de HKU als docerend theatermaker.Tijdens zijn studie heeft hij o.a. stage gelopen bij Herman van Veen en Dutch Academy of Performing Arts (DAPA). Als regisseur is hij actief bij het Rijswijks Jeugd Theater en met zijn eigen bedrijf “Jehee Vertelt“, ontwikkelt, regisseert en vertelt Pepijn verhalen voor met name de jeugd, op diverse locaties. Pepijn is tevens de iniatiefnemer en host van de kinderpodcast: Luisteravonturen.

Auke Golstein - Illustrator

Auke is een bevlogen illustrator die het heerlijk vindt om zowel digitaal als met alle denkbare traditionele materialen te werken. Met als einddoel dat zijn illustraties tot leven komen. Zijn creatieve achtergrond als docent tekenen en ervaring vanuit de grafische wereld komen hierbij perfect van pas. Meer over Auke en zijn werk is te vinden op: https://www.aukentiek.nl/